19.06.2008 г., 23:18 ч.

Неразбрани чувства 

  Поезия » Любовна
1047 0 1
 

Една молба - затвори очите си

Една надежда - отвори сърцето си

Едно желание - почувствай страстта

Преминаваща от мен в теб

 

Чувствата ми - като океан дълбоки

Страстите ми - като планини високи

Ала между океан и планина

Любовта обречена е да е сам-сама

 

И брегът разделя ги на две

Ала липсата на среща не ще ги спре

Между тях - любов на разстояние

Един за друг - мъка пламенно желание

 

Обречени са на любов невидима

Като мен и теб раними са

Молби надежди и желания

На остров с непрекъснати сияния

© Мирела Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??