14 mar 2009, 9:47

Неразделни 

  Poesía » De amor
863 0 27

(посветено) 

 

 

 

 

Ако ти си снежна виелица -

аз съм снежинките в нея.

Дъждът ли си пороен -

дъга съм, изгряла след тебе.

Трева съм в горска дъбрава,

а ти си еленът минаващ.

Зряла съм сладка смокиня,

а ти си сърцевината й.

Толкова е трудно

тебе от мен да откъснат.

А може би, може би

е направо абсурдно!

 

 

 

 

МУЗИКА>>>Сън сънувах 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??