9 nov 2011, 18:57

Нерешени чувства 

  Poesía » De amor
426 0 3

...Така те вдигнах нависоко,

че днес не мога да те стигна...

...Поглеждаш косо и жестоко

и ме раняваш безпричинно...

...Или пък, може би, затъвах

във нерешените си чувства...

...Върбата вятърът огъва,

щом в себе си го тя допусне...

...И силен, искайки да бъдеш,

поливаш ме със думи хладни...

...Но мравка как орел да съди,

ако не вярва, че са равни...

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??