Nov 9, 2011, 6:57 PM

Нерешени чувства 

  Poetry » Love
428 0 3

...Така те вдигнах нависоко,

че днес не мога да те стигна...

...Поглеждаш косо и жестоко

и ме раняваш безпричинно...

...Или пък, може би, затъвах

във нерешените си чувства...

...Върбата вятърът огъва,

щом в себе си го тя допусне...

...И силен, искайки да бъдеш,

поливаш ме със думи хладни...

...Но мравка как орел да съди,

ако не вярва, че са равни...

© Валентина Лозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??