2 dic 2009, 1:14

Нероден 

  Poesía
658 0 1

В паважни улици и улични фенери,

в суетата на хорски водовъртеж -

там си бил, в грозота и предвзривна феерия,

в смъртна тишина и вулканичен гърмеж!

В мен живял си преди да бъда жива,

скрит в зародиша на безтелесната ми душа,

разхвърляйки всички късчета игриво -

намек за болка с вкуса на любовта.

И сега изпълваш съществото ми,

с петна от счупени секунди закрепен

на прашната стена в душата ми -

фантастично жизнен, а истински  нероден!!!

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Пишеш удивително елегантна поезия. Харесва ми богатството на изразите и образността. Ще те чета с удоволствие.
Propuestas
: ??:??