25 jul 2009, 11:54

Неродена 

  Poesía » Filosófica
533 0 2

Неродена

 

С парчета стъклени думи

затрупват нероденото ми аз.

Трептящи нервни струни

опънати са между нас.

 

Спи в измамно ложе,

потъва то във самота -

дали, горкото, ще може

да открие с мен света? 

 

 

© Соня Кацарска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??