Jul 25, 2009, 11:54 AM

Неродена 

  Poetry » Phylosophy
471 0 2

Неродена

 

С парчета стъклени думи

затрупват нероденото ми аз.

Трептящи нервни струни

опънати са между нас.

 

Спи в измамно ложе,

потъва то във самота -

дали, горкото, ще може

да открие с мен света? 

 

 

© Соня Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??