25 июл. 2009 г., 11:54

Неродена 

  Поэзия » Философская
479 0 2

Неродена

 

С парчета стъклени думи

затрупват нероденото ми аз.

Трептящи нервни струни

опънати са между нас.

 

Спи в измамно ложе,

потъва то във самота -

дали, горкото, ще може

да открие с мен света? 

 

 

© Соня Кацарска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??