2 may 2013, 19:34

Несбъднат сън 

  Poesía » De amor
504 0 0

Сутрин е. Наско влиза, носейки кафе с едната ръка,

лале червено в другата държи.

Поднасям първо цветето на теб,

кафето оставам настрани.

Твоите красиви очи пронизват моето сърце.

Усмихнах се. Усмихна се и ти.

Гледах те кафето как изпи щастлив,

че тази сутрин две души се сляха,

за радост и на двамата сега.

После.

После мълчаливо те изпратих до спирката,

изчаках твоята кола да дойде,

отворих вратата, ти влезе, колата тръгна.

Останах сам, но духом бях с теб.

Дано това да си сънувала нощес.

© Наско кирилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??