9 abr 2009, 21:24

Нещо ми се плаче... 

  Poesía » De amor
1045 0 5

 

Нещо ми се плаче,

градски чайки лятно грачат.

 

Моя град е разнороден,

болен, лош и старомоден.

Витошка гъмжи:

юпи, просяци, коли.

 

Чуват моите уши скандал:

Някой бил мангал,

друг е педераст,

трети пък парцал.

 

Пълно е с жени,

разминавам се с гърди,

после със крака

и така нататъка...

 

Ще се прибера

и ще пиша за това,

което не може да бъде описано

с думи.

 

 

9 април 2009

София - град 

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??