2 ago 2019, 23:31  

Нетърпеливо! 

  Poesía » De amor, Odas y poemas
751 1 0

Нетърпеливо!
 

Нетърпеливо чакам аз телефонът да позвъни,

от другата страна да си ти,

и гласът твой нежно да зашепти,

а сърцето ми да затрепти.

© Ryan Pethrow Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??