Aug 2, 2019, 11:31 PM  

Нетърпеливо! 

  Poetry » Love, Odys and poems
753 1 0

Нетърпеливо!
 

Нетърпеливо чакам аз телефонът да позвъни,

от другата страна да си ти,

и гласът твой нежно да зашепти,

а сърцето ми да затрепти.

© Ryan Pethrow All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??