2.08.2019 г., 23:31 ч.  

Нетърпеливо! 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми
750 1 0

Нетърпеливо!
 

Нетърпеливо чакам аз телефонът да позвъни,

от другата страна да си ти,

и гласът твой нежно да зашепти,

а сърцето ми да затрепти.

© Ryan Pethrow Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??