С ръце в небето
усмивката прелива дотам, докъдето
думата "гравитация" е без значение.
Маратонки и силна форма на забавление.
Скокове огромни,
усещам в тях искрени моменти безспорни.
Не ме запомняй,
запомни цвета на очите ми,
може би, ако решиш.
От морския бриз до морския бриз.
Още лета безкрайни,
с нечовешки нощи,
с потайни крайни случки.
Полет до сутринта.
И след това с закуска по обяд,
с рошава коса
и смях през сълзи.
Не живея, аз летя
© Диляна Todos los derechos reservados