20 abr 2018, 21:45

Неверници 

  Poesía
794 1 3

И ставаме по празниците вярващи...
Свещи палим, и се молим Богу.
Прошка искаме, и сме даващи.
Добри сме, и обичаме се много.
И идват делници.
И забравяме за Бога.
Отново сме неверници...

 

© Юлиана Никифорова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Великден »

21 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??