20.04.2018 г., 21:45 ч.

Неверници 

  Поезия
761 1 3

И ставаме по празниците вярващи...
Свещи палим, и се молим Богу.
Прошка искаме, и сме даващи.
Добри сме, и обичаме се много.
И идват делници.
И забравяме за Бога.
Отново сме неверници...

 

© Юлиана Никифорова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Великден »

21 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??