Apr 20, 2018, 9:45 PM

Неверници 

  Poetry
777 1 3

И ставаме по празниците вярващи...
Свещи палим, и се молим Богу.
Прошка искаме, и сме даващи.
Добри сме, и обичаме се много.
И идват делници.
И забравяме за Бога.
Отново сме неверници...

 

© Юлиана Никифорова All rights reserved.

The work is a contestant:

Великден »

21 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??