22 ago 2021, 12:17

Невъзможност 

  Poesía
443 0 3

От себе си не мога да избягам.

Това е просто някаква шега.

Опитвам се, но винаги пропадам

в канавката на глупава игра.

 

От мислите, които ме обсебват,

рушат спокойствието, нервите, мира.

Емоции които пренебрегвам,

защото видиш ли, не им дошъл часът.

 

От чувствата пристанали на кея

на неувереното ми и боязливо Аз.

От страстите бушуващи във мене,

от странностите на бръмчащия компас.

 

Къде съм всъщност, в ада или в рая?

Затънала до кръст или летя?

Душата с поглед към безкрая

оттласква се  от земните тегла.

 

От себе си не мога да избягам

и по-добре да съм в открит баланс.

Прегръщам се с дълбока вяра

докосваща звездите в своя танц.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??