13 ago 2008, 17:39

незабрава 

  Poesía » Versos blancos
831 0 17

 

                                                                                                                 *нищо ценно не се постига с усилие...

                                                                                                                    напъните са за...

                                                                                                                    по предназначения физически...

 

 

 

 

 

 

 разумът

 

 

ще го накараш

 

 

да забрави

 

 

(с два-три пиниза)

 

 

ще го възмутиш

 

 

ще го откажеш

 

 

и ако опиташ

 

 

сетивата

 

 

да запушиш

 

 

с безлюбовен смях

 

 

или с мълчание

 

 

изстинало

 

 

едва ли ще успееш

 

 

те не могат

 

 

да замират

 

 

 чрез усилие

 

 

те ще са отворени

 

 

и само белег

 

 

в пълнокръвието им

 

 

ще пулсира

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??