25 sept 2019, 13:28

Ни(е) 

  Poesía
446 1 0

Звездите ще ни аплодират,

а Луната ще ни поощрява.

Енергиите ни се сливат,

естественото ни се получава...

© Красимир Todos los derechos reservados

Понякога така ми се мълчи...
Тогава, всъщност най ми се говори.
И мисля за онези тишини,
в които двете ни тела ще бъдат голи...
И всичките звезди ще се покрият, ...
  711 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??