25 сент. 2019 г., 13:28

Ни(е) 

  Поэзия
445 1 0

Звездите ще ни аплодират,

а Луната ще ни поощрява.

Енергиите ни се сливат,

естественото ни се получава...

© Красимир Все права защищены

Понякога така ми се мълчи...
Тогава, всъщност най ми се говори.
И мисля за онези тишини,
в които двете ни тела ще бъдат голи...
И всичките звезди ще се покрият, ...
  709 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??