Sep 25, 2019, 1:28 PM

Ни(е) 

  Poetry
447 1 0

Звездите ще ни аплодират,

а Луната ще ни поощрява.

Енергиите ни се сливат,

естественото ни се получава...

© Красимир All rights reserved.

Понякога така ми се мълчи...
Тогава, всъщност най ми се говори.
И мисля за онези тишини,
в които двете ни тела ще бъдат голи...
И всичките звезди ще се покрият, ...
  713 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??