25.09.2019 г., 13:28 ч.

Ни(е) 

  Поезия
440 1 0

Звездите ще ни аплодират,

а Луната ще ни поощрява.

Енергиите ни се сливат,

естественото ни се получава...

© Красимир Всички права запазени

Понякога така ми се мълчи...
Тогава, всъщност най ми се говори.
И мисля за онези тишини,
в които двете ни тела ще бъдат голи...
И всичките звезди ще се покрият, ...
  700 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??