9 nov 2010, 12:16

Ничие момиче 

  Poesía » Otra
1041 1 34

Едно момиче днес ще бъде ничие,

ще падне святостта като камбана.

Денят към вечерта ще се затича 

и ще застели звездно ложе с рана.


Душата си момичето ще търси,

но чуе ли клавишите на мрака,

по стихове на романтùка Пърси,

то песента си няма да дочака.


Ще легне в коловоза на мечтите,

тъгата като влак ще го премаже...

Опитайте, дано да го спасите!

Аз за това побързах да разкажа.

© Мария Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??