12 nov 2023, 1:35

Ние 

  Poesía » De amor
111 0 1

Ще ме чуеш в писъка на враните и в тишината на нощта.

Ще ме видиш в силата на вятъра и красотата на дъжда.

Ще ме усетиш в твърдостта на камъка и мекотата на

пръстта.

И ще те чакам да си дойдеш с мен и със смъртта.

В болка или здраве- пита ли ни любовта?

Тя не пита, а връхлита, озарявайки света.

Ще ни грее пак луната и пак красив ще е света.

Ще се слеем със целувка, заедно във вечността.

© Нямам Име Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??