2 jul 2011, 18:11

Никаквият 

  Poesía » Filosófica
402 0 0

Няма в него футболист,

няма купчина награди!

Ни атлет е, ни спортист,

ни пари големи вади!

 

Нито е актьор прочут,

нито славен музикант!

Нито е позьор надут!

Няма никакъв талант.

 

Нито лекар е вълшебен,

нито е велик водач!

Никому е той потребен,

не е никакъв играч!

 

Няма мозък надарен,

няма мисли млади, луди!

Няма никакъв проблем - 

скоро той ще се събуди!

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??