Няма в него футболист,
няма купчина награди!
Ни атлет е, ни спортист,
ни пари големи вади!
Нито е актьор прочут,
нито славен музикант!
Нито е позьор надут!
Няма никакъв талант.
Нито лекар е вълшебен,
нито е велик водач!
Никому е той потребен,
не е никакъв играч!
Няма мозък надарен,
няма мисли млади, луди!
Няма никакъв проблем -
скоро той ще се събуди!
© Сандостен Калций All rights reserved.