17 ago 2007, 11:08

Никога не е късно да бъдеш щастлив 

  Poesía
578 0 6
Несмели, плашливи, къде да се денем!?
от празнота, самота, как да горим!?

Хубавите неща свършвали внезапно.
Две капки вода колко ли са заедно!?

С лице към вятъра почвали ласките.
С шеметна бързина улавяй ги всичките!

Страх да нямаме пред света мълчалив
и пред залеза на Слънцето, с лъчи червени!

Гълъб бял прелитал  през нашите небеса,
притежавал власт над живота и смъртта!

Миналата минута е минало, вечност,
а настъпващата, бъдеще, човече!

Никога не е късно... за щастието!
Щастлив да си... в настоящето!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??