19 mar 2008, 7:54

Нима човекът заслужава? 

  Poesía » De amor
582 0 2
Помня те. Не си мисли, че си забравен.
Спомените летни, те са тук.
Помня как те изоставих,
след което не остана дума, нито звук.

Аз зная, че сърцето ти гореше.
Аз зная, че на парчета го разбих.
Знаех колко те болеше!
Дали затуй си аз платих?

Но нима човекът заслужава
да е добър, но с обичта да се разделя?
Някой друг го наранява,
задето чувства някога не е споделял!

© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??