19 мар. 2008 г., 07:54

Нима човекът заслужава? 

  Поэзия » Любовная
542 0 2
Помня те. Не си мисли, че си забравен.
Спомените летни, те са тук.
Помня как те изоставих,
след което не остана дума, нито звук.

Аз зная, че сърцето ти гореше.
Аз зная, че на парчета го разбих.
Знаех колко те болеше!
Дали затуй си аз платих?

Но нима човекът заслужава
да е добър, но с обичта да се разделя?
Някой друг го наранява,
задето чувства някога не е споделял!

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??