8 nov 2017, 19:44

Ноември 

  Poesía
769 0 3

Навън е студено,
но слънце грее,
от студа прогонено,
птичка не пее.

 

Самотно е, влажно е,
децата не играят вън.
Зимата крачи важно,
вече се чува първият звън.

 

Ноември дойде,
тъжна песен запя,
разтворил широко ръце,
смехът във въздуха замря.

 

Ноември без теб е студен,
в нощта стоя сама,
животът днес е труден,
целият ще мине в борба. 

 

Отново е Ноември,
за пореден път,
след това Декември,
ще посипе сняг.

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??