21 nov 2012, 13:55

Ноемврийски настроения 

  Poesía
616 0 7

 

 

облак захвърлен

млечно небе разбито

тътен заглъхва

       ~ ~ ~

 

бистра прохлада

в жълти сенки попива

умират листа

      ~ ~ ~

 

остри релефи

необятни пространства

светът  е дълъг

 

тромави котки

люлеят сив тротоар

сънува дъжда

     ~ ~ ~

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??