облак захвърлен
млечно небе разбито
тътен заглъхва
~ ~ ~
бистра прохлада
в жълти сенки попива
умират листа
~ ~ ~
остри релефи
необятни пространства
светът е дълъг
тромави котки
люлеят сив тротоар
сънува дъжда
~ ~ ~
© Геновева Христова Всички права запазени