Nov 21, 2012, 1:55 PM

Ноемврийски настроения 

  Poetry
617 0 7

 

 

облак захвърлен

млечно небе разбито

тътен заглъхва

       ~ ~ ~

 

бистра прохлада

в жълти сенки попива

умират листа

      ~ ~ ~

 

остри релефи

необятни пространства

светът  е дълъг

 

тромави котки

люлеят сив тротоар

сънува дъжда

     ~ ~ ~

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??