7 oct 2009, 12:55

Ноктюрно 

  Poesía
753 0 21

 

 

 

 

                                   Н О К Т Ю Р Н О

 

 

 

 

 

                                  Някога си, някъде си -

                                               кой знае къде, кога и как,

                                  се срещнали веднъж случайно

                                               някак си Зората и Дъждът.

 

 

                                  Някога си, някъде си -

                                               може би във края на нощта

                                  с подпалени коси Зората

                                               някак си прегърнала Дъжда.

 

 

                                 Някога си, някъде си -

                                               кой знае къде, кога и как,

                                 превърнала във жар Зората

                                               някак си сълзите на Дъжда.

 

 

                                 Някога си, някъде си -

                                               може би във края на нощта,

                                 от Зората и Дъжда родила се

                                               някак си светлината на деня...

 

 

 

 

 

                                                                Александра и Виктор

 

 

 

 

 

 

 

 

© Виктор Борджиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??