Пристъпвам тихо във съня ти. Нощен силует.
Съдбовен трепет е въздишката резлива...
Танцувам своя чувствен волен пирует...
Във тялото ти безпределно се разливам...
И в приказно съзвучие със мен потръпваш
с най-искрената си отдаденост греховна...
Вълните ми на мощни тласъци поглъщаш
и струните създават мелодия върховна...
© Павлина Христова Петрова
***
Цикъл "Когато създаваме спомени..."
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados