Jul 1, 2021, 1:44 PM

Нощен резонанс... 

  Poetry » Love, Erotic, Other
1174 2 2

Пристъпвам тихо във съня ти. Нощен силует.
Съдбовен трепет е въздишката резлива...
Танцувам своя чувствен волен пирует...
Във тялото ти безпределно се разливам...

 

И в приказно съзвучие със мен потръпваш
с най-искрената си отдаденост греховна...
Вълните ми на мощни тласъци поглъщаш
и струните създават мелодия върховна...

 

                                    © Павлина Христова Петрова

 


 ***

 Цикъл "Когато създаваме спомени..."

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??