1.07.2021 г., 13:44 ч.

Нощен резонанс... 

  Поезия » Любовна, Еротична, Друга
1231 2 2

Пристъпвам тихо във съня ти. Нощен силует.
Съдбовен трепет е въздишката резлива...
Танцувам своя чувствен волен пирует...
Във тялото ти безпределно се разливам...

 

И в приказно съзвучие със мен потръпваш
с най-искрената си отдаденост греховна...
Вълните ми на мощни тласъци поглъщаш
и струните създават мелодия върховна...

 

                                    © Павлина Христова Петрова

 


 ***

 Цикъл "Когато създаваме спомени..."

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??