18 sept 2022, 14:08

Нощна реалност 

  Poesía » Verso libre
266 0 2

Obra no adecuada para menores de 18 años

Нощта меко обгърна

фалоса

          на твоето състрадание.

Удоволствието бликна –

лъскава бяла струя

          и попи върху кожата ми.

Всичко свърши.

Тръгвай си!

          Не сме си нужни повече.

© Мариела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??