Sep 18, 2022, 2:08 PM

Нощна реалност 

  Poetry » Free verse
264 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Нощта меко обгърна

фалоса

          на твоето състрадание.

Удоволствието бликна –

лъскава бяла струя

          и попи върху кожата ми.

Всичко свърши.

Тръгвай си!

          Не сме си нужни повече.

© Мариела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??