18.09.2022 г., 14:08 ч.

Нощна реалност 

  Поезия » Свободен стих
268 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Нощта меко обгърна

фалоса

          на твоето състрадание.

Удоволствието бликна –

лъскава бяла струя

          и попи върху кожата ми.

Всичко свърши.

Тръгвай си!

          Не сме си нужни повече.

© Мариела Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??