21 abr 2016, 8:47

Новина 

  Poesía » De humor, Otra
454 0 9

черешката на тортата

се приземи върху върха на бора

фатална грешка

плод на нечия техническа умора

събра за да извади навика от коловоза

внезапно пътят се засмя

избяга сривайки стобора

щастлив че никой със нозе

душицата му не притиска

ти плачеш ли или се кискаш

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??