21 апр. 2016 г., 08:47

Новина 

  Поэзия » Юмористическая, Другая
458 0 9

черешката на тортата

се приземи върху върха на бора

фатална грешка

плод на нечия техническа умора

събра за да извади навика от коловоза

внезапно пътят се засмя

избяга сривайки стобора

щастлив че никой със нозе

душицата му не притиска

ти плачеш ли или се кискаш

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??