26 nov 2006, 15:56

Ново начало 

  Poesía
689 0 3

По бряг песъчлив изгрев посрещам,

но изгрев е той мрачен без теб,

душата твоя през вятър усещам

с усмивка скована в кубчета лед.

 

С тази любов се в болка прощавам –

парченце в света на две разделен,

душата своя без милост раздавам

празно и пусто е вече във мен.

 

По бряг песъчлив изгрев посрещам,

ново начало, но начало без теб,

душата твоя през вятър усещам

с усмивка скована в кубчета лед.                                                   

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??