13 ene 2018, 21:00

Ново начало 

  Poesía
1025 3 14

Ново начало –

започва понякога с едно "ало", 

с непознат, приятен глас, 

който променя всичко край нас. 

 

Започва да тупти бързо отляво. 

Полудяваш направо

и не искаш да кажеш никога "чао". 

 

Искаш пак да е грешка –

малка, невинна, човешка, 

що изгаря цялото тяло

и те хвърля в робство желано. 

 

Едно нищо и никакво "ало", 

а поставя светло начало! 

 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Ново начало »

7 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??