Ново начало –
започва понякога с едно "ало",
с непознат, приятен глас,
който променя всичко край нас.
Започва да тупти бързо отляво.
Полудяваш направо
и не искаш да кажеш никога "чао".
Искаш пак да е грешка –
малка, невинна, човешка,
що изгаря цялото тяло
и те хвърля в робство желано.
Едно нищо и никакво "ало",
а поставя светло начало!
© Василка Ябанджиева All rights reserved.