13.01.2018 г., 21:00 ч.

Ново начало 

  Поезия
1018 3 14

Ново начало –

започва понякога с едно "ало", 

с непознат, приятен глас, 

който променя всичко край нас. 

 

Започва да тупти бързо отляво. 

Полудяваш направо

и не искаш да кажеш никога "чао". 

 

Искаш пак да е грешка –

малка, невинна, човешка, 

що изгаря цялото тяло

и те хвърля в робство желано. 

 

Едно нищо и никакво "ало", 

а поставя светло начало! 

 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Ново начало »

7 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??