22 dic 2022, 10:39

Ново начало 

  Poesía » De amor
376 1 0

Усмивка искрена и по детски чиста

И гледа те все във очите

Иначе е замислена, но все пак лъчиста

Младост струи от гърдите

 

Листо едно подарих ѝ

Избрано специално за нея

Не разбрах какво си помисли

Бях си пийнал и нямам идея

 

Нарушавам структури

Разбивам коплети

Истроия пиша 

С неясен завършек

А ямба, хорея - те са проклети

За бели стихове отварям си пътя

© Юнеско Чомски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??