22.12.2022 г., 10:39 ч.

Ново начало 

  Поезия » Любовна
268 1 1

Усмивка искрена и по детски чиста

И гледа те все във очите

Иначе е замислена, но все пак лъчиста

Младост струи от гърдите

 

Листо едно подарих ѝ

Избрано специално за нея

Не разбрах какво си помисли

Бях си пийнал и нямам идея

 

Нарушавам структури

Разбивам коплети

Истроия пиша 

С неясен завършек

А ямба, хорея - те са проклети

За бели стихове отварям си пътя

© Юнеско Чомски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Избери формата, в която се побираш целия и не й позволявай да те рамкира и ограничава...пишеш спонтанно !
Предложения
: ??:??