29 abr 2023, 19:47

Някъде 

  Poesía
168 0 0

Някъде знам, че те има...

Някъде знам, че трептиш...

и зовеш ме, без звук и без име

и целуваш на ум устните ми.

 

Някъде знам, че жадуваш,

може би моята чиста любов.

С дъгата цветна флиртуваш,

щерка на син небосвод.

 

Може би, ще ме съзреш с очи...

във вишната, цъфнала на пролет.

Разпиляла аромат призован от мечти

литнал високо с пчелите в полет.

 

А когато докоснеш ме ти...

не с ръце, а с най- нежният шепот...

ще разпознае в миг моето сърце,

близка вселена с най-нежният трепет.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??